• Aktuálne v našej škole

        • Jazyková škola Lingua Credo otvára u nás jazykové kurzy

        • 04.09.2018 17:59
        • Jazyková škola lingua Credo otvára v priestoroch našej školy kurzy pre žiakov ZŠ pod názvom Big Ben Club, do ktorých vás srdečne pozývame.
        • Od roku 2014 pripravujeme kurzy anglického jazyka hlavne pre deti a študentov, ale aj pre dospelých. Naším cieľom je stať sa dôveryhodným partnerom rodičov pre jazykové vzdelávanie ich detí, učiť tak, aby žiaci vedeli jazyk aktívne používať, a aby k nemu mali pozitívny vzťah. 

          Kurzy Big Ben Club sa doteraz stretli s pozitívnym ohlasom detí aj rodičov a verím, že prinesú radosť a kvalitné vzdelanie aj vám.

          Naše deti - klienti Big Ben klubov - odchádzajú z každej hodiny s jazykovým produktom a dosahujeme výborné výsledky v podobe zlepšenia komunikácie, lepšieho pochopenia gramatického učiva, zaktivizovania pasívnej slovnej zásoby a v neposlednom rade aj zlepšenia prospechu z angličtiny v škole. Učia sa atraktívnymi metódami v priateľskej atmosfére. Metodika je vhodná aj pre deti s dyslexiou. V skupine je 5 – 8 detí. Už prváci v Big Ben Club 1 sa naučia samostatne porozprávať jednoduchú rozprávku, druháci v Big Ben Club 2 už prečítajú svoju prvú jednoduchú knihu v angličtine. Tretiaci v Big Ben Club 3 dokážu napríklad samostatne hovoriť aj písať o zvieratách: kde žijú, čím sa živia, ako vyzerajú a čo vedia robiť. Do týchto kurzov sa môžu prihlásiť aj deti, ktoré ešte vôbec nemali angličtinu. Štvrtáci v Big Ben Club 4 už sebavedome používajú prítomné časy a stretnú sa aj s minulým. Big Ben Club 5 obsahuje plnohodnotné konverzačné hodiny na témy, ktoré sú deťom blízke. Tento trend pokračuje aj v Big Ben Club 6, 7 a Teens. Učíme sa správne písať anglický text, aby bol zrozumiteľný a usporiadaný. Deti sa učia gramatiku inak ako v škole. Ide o gramatický tréning, vďaka ktorému sa žiaci naučia automaticky používať všetky gramatické tvary pre komunikáciu. Big Ben Club Teens pre žiakov 8. + 9. ročníka pripravuje deti na stredoškolskú angličtinu, ktorá postupuje veľmi rýchlym tempom. Používajú predstupeň stredoškolskej učebnice, zvykajú si na nový systém a cieľom kurzu je skonsolidovať a rozšíriť učivo základnej školy.  V prípade záujmu môže Vaše dieťa ukončiť kurz medzinárodným detským certifikátom z angličtiny Cambridge English Young Learners Exam alebo Cambridge English for School.

          Do kurzov sa môžu deti zapísať do 14.9.2018. S výberom kurzu Vám radi pomôžeme na telefónnom čísle 0911 422 828.

          Bližšie informácie o kurzoch (obsah, rozvrh, cena, fotogaléria a referencie ...) a online prihlášku nájdete na : www.lingua-credo.sk.

          Zapísať sa môžete aj osobne 5.9.2018 v ZŠ Sliač v čase od 14.30 – 16.30.

          PaedDr. Eva Balážová a Lingua Credo tím




        • Naspäť na zoznam článkov
        • zatiaľ žiadne údaje
          • Lorem ipsum...