• Aktuálne v našej škole

        • Súťaž o ihrisko Žihadielko

        • 16.01.2020 00:23
        • Milí rodičia, prispejte aj vy svojím hlasom k tomu, aby sme mali na Sliači krásne ihrisko pre naše deti.
          Mesto SLIAČ sa zapojilo do súťaže o ihrisko ŽIHADIELKO!
          Spoločnosť LIDL odštartuje od 13.januára do 29.februára posledné hlasovanie o rozprávkové ihrisko! A my ho v Sliači chceme! Buďme usilovní ako včielky a hlasujme spolu každý deň. Za všetky deti ďakujeme! Spolu s Vami totiž formujeme naše mesto.
        • Ako vyzerá rozprávkové ihrisko?
          Rozprávkové ihrisko Žihadielko je určené pre deti od 2 do 12 rokov. Jeho rozmer je 20 m x 16 m a bude sa na ňom nachádzať osem herných prvkov. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov. Tomu je prispôsobený povrch (mäkká liata guma a štrk). Deti sa budú môcť zahrať na dvoch hradoch, pieskovisku, kolotoči, domčeku, hojdačkách či prevažovadlách. Všetky herné prvky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maje a jej kamarátov. Ihrisko bude oplotené a jeho vybavením bude aj mobiliár (lavičky, odpadkové koše, tabuľa pre informačný a prevádzkový poriadok). Herné prvky sú z odolných materiálov a spĺňajú prísne kvalitatívne a bezpečnostné kritéria. Všetky herné prvky detského ihriska prešli certifikáciou. Hodnota jedného LIDL ihriska Žihadielka je 87 000 €.

          Ako hlasovať?
          Hlasovanie sa uskutoční v dňoch 13.01.2020 (09:00:00) do 29.02.2020 (23:59:59) vrátane, a to prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.zihadielko.sk Hlasovania sa môže zúčastniť iba fyzická osoba staršia ako 18 rokov (osoby mladšie ako 18 rokov sa môžu zúčastniť iba so súhlasom svojho zákonného zástupcu), ktorá je držiteľom telefónneho čísla mobilného operátora s pôsobnosťou na území Slovenskej republiky, a ktorá sa platne zaregistruje prostredníctvom webovej stránky.

          Registráciu uskutoční hlasujúci v zmysle pokynov na webovej stránke, a to buď: 

          - Vyplnením a odoslaním registračného formulára, alebo

          - Prihlásením sa prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti FACEBOOK, pričom v obidvoch prípadoch je potrebné zaškrtnúť políčko so súhlasom so spracovaním osobných údajov Pri registrácii prostredníctvom registračného formulára bude hlasujúcemu na ním uvedenú e-mailovú adresu zaslaný prihlasovací odkaz, ktorý je potrebné potvrdiť do 1 hodiny od zaslania prihlasovacieho odkazu. V obidvoch prípadoch registrácie je potrebné v zmysle pokynov na webovej stránke, zadať do vyznačeného poľa telefónne číslo mobilného operátora s pôsobnosťou na území Slovenskej republiky. Na hlasujúcim zadané telefónne číslo bude zaslaný jednorazový overovací kód, prostredníctvom ktorého sa uskutoční overenie telefónneho čísla. Až overením telefónneho čísla je registrácia jedným z uvedených spôsobov platná.

          REGISTRÁCIA hlasujúceho sa vykoná len JEDEN RAZ. Hlasovať môže hlasujúci prostredníctvom webovej stránky a počas jedného kalendárneho dňa môže hlasujúci odovzdať maximálne 2 hlasy, a to kombináciou nasledovných dvoch spôsobov:

          a. Jeden hlas odovzdá hlasujúci tak, že podľa inštrukcií uvedených na webovej stránke si vyberie jedno mesto z hlasovacej mapy, ktorému chce svoj hlas odovzdať, klikne na políčko „HLASUJ“.

          b. Druhý hlas môže hlasujúci získať a odovzdať prostredníctvom zapojenia sa do online hry „Bublinková párty“ Úlohou hráča počas hry je nazbierať čo najväčší počet bodov v časovom limite 3 minúty, pričom ak hlasujúci dosiahne minimálne 200 bodov, automaticky získa bonusový hlas pre posledné mesto, za ktoré hlasoval. Hlas odovzdá kliknutím na políčko „HLASUJ“ po úspešnom odohraní hry. Víťazné mestá budú určené na základe najvyššieho počtu získaných hlasov, v prípade rovnakého počtu hlasov rozhoduje o poradí skorší čas zaslaného posledného hlasu v prospech víťazného mesta. Priebežné výsledky hlasovania budú dostupné nepretržite na oficiálnej webovej stránke súťaže www.zihadielko.sk. Celkové výsledky hlasovania budú zverejnené na oficiálnej webovej stránke súťaže www.zihadielko.sk.

        • Naspäť na zoznam článkov
        • zatiaľ žiadne údaje
          • Lorem ipsum...